Kontakt oss
Ønsker du å ta kontakt med oss? Send oss en e-post eller fyll ut skjemaet – vi svarer deg så fort vi kan.
kontakt@bergenstreetfood.no
-

Pål Høyde
DAGLIG LEDER
Pål Høyde har over 20 års erfaring som restauranteier og entreprenør i Bergen. Høyde grunnla Royal Gourmetburger & Gin i 2014, kåret fire ganger til Bergens beste burger av BA og BT. Han var også sentral i driften av tapasrestaurantene Escalón i Bergen og Oslo fra tidlig 2000-tallet.
-

Benjamin Fabio Matthiesen
MARKEDSFØRING & BOOKING
Fabio har bakgrunn fra musikk- og kulturbransjen som manager for Boy Pablo og med-gründer av plateselskapet 777 Music og gaming-merkevaren 777 Esport.
Nå vil han bidra med sin erfaring for å forme Bergens nye mathall og kulturscene på Vektertorget.
-

Ingebrigt Ryland Røyrane
DESIGN OG INTERIØR
Ingebrigt er arkitektstudent og en engasjert og sentral skikkelse i kulturscenen i Bergen. Han brenner for å skape gode og spennende møteplasser, og er drivkraften bak Rommet Bar (Vaskerelven og Dikkedokken). Han tar med seg sin design- og arkitekterfaring fra BAS og et år v USP, en av de fremste arkitektskolene i Sør-Amerika.
-

Lise Christensen
INTERIØR OG GJENBRUK
Lise er en anerkjent scenograf og interiørdesigner, tilknyttet Vill Arkitektur. Opprinnelig fra Fyllingsdalen, har hun markert seg med sitt arbeid innen teater, film, TV-produksjoner og byrom.
Lises arbeid kjennetegnes av kreative og bærekraftige løsninger, ofte ved bruk av gjenbruksmaterialer. Nå skal hun være med på utformingen av Bergen Street Food.