OM OSS

Bergens nye
mat- og kulturmøtepunkt

Bergen Street Food blir en helt ny matopplevelse midt i hjertet av Bergen! Snart kan man nyte spennende smaker fra hele verden i en urban og livlig atmosfære – perfekt for alt fra en rask matbit til en sosial middag med venner.

Bak det ambisiøse prosjektet står samme eier som skapte storsuksessen Oslo Street Food. Nå er konseptet klart for å ta Bergen med storm, med et lokalt team med dyp forankring i byens kultur og et brennende ønske om å skape noe unikt for bergensere. 

  • Pål Høyde

    DAGLIG LEDER

    Pål Høyde har over 20 års erfaring som restauranteier og entreprenør i Bergen. Høyde grunnla Royal Gourmetburger & Gin i 2014, kåret fire ganger til Bergens beste burger av BA og BT. Han var også sentral i driften av tapasrestaurantene Escalón i Bergen og Oslo fra tidlig 2000-tallet. 

  • Benjamin Fabio Matthiesen

    MARKEDSFØRING & BOOKING

    Fabio har bakgrunn fra musikk- og kulturbransjen som manager for Boy Pablo og med-gründer av plateselskapet 777 Music og gaming-merkevaren 777 Esport.

    Nå vil han bidra med sin erfaring for å forme Bergens nye mathall og kulturscene på Vektertorget.

  • Lise Christensen

    INTERIØR OG SCENOGRAFI

    Lise er en anerkjent scenograf og interiørdesigner, tilknyttet Vill Arkitektur. Opprinnelig fra Fyllingsdalen, har hun markert seg med sitt arbeid innen teater, film, TV-produksjoner og byrom. 

    Lises arbeid kjennetegnes av kreative og bærekraftige løsninger, ofte ved bruk av gjenbruksmaterialer. Nå skal hun være med på utformingen av Bergen Street Food.